mandag 13. januar 2014

Pasta med salsiccia, paprika og ruccola





Til to persjoner trenger du:

300 g Salsiccia, rå
nøytral olje til steking
1 fedd hvitløk
1 løk
1 rød paprika
0,5 dl hvitvin
1 boks hakkede tomater
1 ts sukker
salt og pepper
frisk persille og basilikum
en håndfull ruccola

pasta til to personer, gjerne papardelle eller mafaldine

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
Kutt av enden på pølsene, klem alt kjøttet ut fra skinnet og form det til små kjøttboller.
Varm opp en stekepanne med nøytral olje og brun kjøttbollene raskt. tilsett deretter hakket løk og paprika i strimler. Hell på hvitvin og reduser til halvparten før du tilsetter hakkede tomater. Tilsett sukker, rør godt, senk varmen og sett på lokk. La det hele koke i 10-15 minutter.
Smak til med salt og pepper og vend inn frisk persille og basilikum.

Vend inn den ferdigkokte pastaen, varm godt opp og vend inn ruccola helt til slutt.
Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar