søndag 5. februar 2012

Spaghetti med enkel tomatsaus





Til to personer brukte jeg:


300 g karbonadedeig
1 kepaløk, finhakket
stilken fra 1 brokkoli, skrelt og kuttet i strimler
1 gulrot, i strimler
5 ss tomatpuré
2,5 dl grønnsaksbuljong
1 ts sukker
salt og pepper
finhakket persille

spaghetti til to personer, ca 180 g ukokt

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt smør eller olje og brun karbonadedeigen godt. Tilsett brokkolistilk, gulrot og løk. Ha i tomatpuréen og bland alt godt i sammen mens du tilsetter buljongen. La det hele koke opp og tilsett litt sukker for å runde av smaken. Smak til sausen med salt og pepper, sett på lokk og la den småputre på svak varme i ti minutter før servering.

Anrett Spaghettien på to tallerkener, øs over sausen og dryss litt persille over til slutt - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar