onsdag 3. august 2011

Middelshavsgryte med kylling

Rask og enkel kyllinggryte som er serveringklar på ca 15 minutter.
Du også lage gryta med kyllinglår eller andre stykker med bein, men da må du også beregne litt lengre koketid

Til to personer trenger du:

2 kyllingfileter
1 rød paprika
1 kepaløk
5-6 soltørkede tomater
en håndfull sorte oliven
1 fedd hvitløk
skall av 1 sitron
1 boks hakkede tomater
1 ts sukker
salt og pepper
frisk timian


Renskjær kyllingfiletene helt og del hver ilet opp i 3-4 store biter. Varm opp en gryte med litt smør eller olje og brun kyllingen. Tilsett paprika og løk som du har kuttet i biter på størrelse med kyllingen og revet hvitløk, la alt brunes i noen minutter. Hell på en boks hakkede tomater, 1 ts sukker og ha i revet sitronskall, oliven og strimlet soltørka tomat. La det hele koke opp og smak til med salt, pepper og timian. Sett på lokk og la det småkoke i 10 minutter slik at kyllingen blir gjennomskokt og grønnsakene møre.


Øs gryta opp på tallerkener og server med godt brød til :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar