fredag 8. juli 2011

Sandwich med kalkun, blåmuggost, nektarin og tomatpesto

Vi spiser mye sandwicher og wraps til både frokost, lunsj og middag om dagen. Det er så raskt og lettvinn mat når man må på jobb eller heller vil sitte ute i sola.



Til to personer brukte vi:

2 doble tebriks eller 4 skiver godt brød
smør
4 blader finsnittet hjertesalat
4 skiver kalkunpålegg, røkt eller naturell
1 nektarin
4 skiver av blåmuggost

Tomatpesto:
60 g soltørkede tomater + ca 1 dl av oljen den ligger i
1 ss revet parmesan
1 ss ristede pinjekjerner
1 lite fedd hvitløk
noen basilikumblader

Smør på tebriksene/skivene og legg over salat. Legg på to skiver med kalkunpålegg på hver, to skiver blåmuggost og noen tynne skiver med nektarin.


Ha alle de tørre ingrediensene til tomatpestoen i en foodprocessor og kjør det sammen til en jevn blanding mens du sper med olje. Ha en skje med tomatpesto på toppen av sandwichen og nyt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar