lørdag 22. januar 2011

Panerte kyllingklubber med nudelsalat


Til to personer trenger du:

4-500 g kyllingklubber (buffalowings)
1 kopp melk
Griljermel/Strøkavring
Salt og pepper
Chilipulver

1 pakke eggnudler
1 stilk stangselleri, i biter
1/2 rød paprika, i biter
1 sjalottløk, i ringer
en god neve ruccola


Hell griljermel på en liten asjett og bland inn krydder etter smak.
Dypp kyllingklubbene i melk og rull dem godt i melet slik at de blir godt dekket. Varm opp en panne på middels-høy varme og stek klubbene i smør til de får en sprø og gylden overflate. Skru ned varmen og la de bli gjennomvarme.


Kok nudlene i vann etter anvisningen på pakken og sil av. Kutt opp grønnsakene og fres dem litt i panna (ikke ruccola). Tilsett nudlene og rør alt godt sammen. Ta pannen av platen og vend inn ruccola, smak til med litt pepper.


Server nystekte, sprøe kyllingklubber på en seng av nudelsalat og nyt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar