onsdag 3. november 2010

Snitter

Lag snitter hvis du vil ha enkel mat i selskaper, men som samtidig ser pen ut og smaker godt :-)




Røkt laks og eggerøre:

Pisk sammen 5 egg. Tilsett 2 ss vann og 2 ss fløte. Ha i 2 ss gressløk og smak til med salt og pepper.
Stek eggerøren raskt på høy varme og avkjøl den.
Skjær røkt laks i tynne skiver og rull dem sammen til små roser.




 Reker:
Legg på en raus mengde reker på hver av snittene, pynt med tynne sitronskiver som du skjærer et hakk i og vrir til hver side.




Ost og skinke:
Rull sammen en osteskive og brett en skinkeskive dobbelt.
Fest med en tannstikker og tre på en skive agurk.




Minikarbonader og cherrytomat:
600 g kjøttdeig eller karbonadedeig blandes godt sammen med 1,5 dl vann og smakes til med salt og pepper. Form til små karbonander som du først bruner i panna på sterk varme og ettersteker på svak varme. Legg to karbonader på hver snitt og strø over finhakka rødløk. Del cherrytomater i to og tre dem på tannstikkere som du stikker ned i den ene karbonaden.


Nytes i godt selskap :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar